Olen käynyt ammattikoulututkinnon ja valmistunut kokiksi 2015 vuoden keväällä. Uskon että jotkut asiat tulevat tällä kurssilla olemaan minulle tuttuja, mutta varmasti tulen oppimaan paljon uuttakin. Alan työkokemuksen ansiosta keittiöhommat on minulle ennestään tuttuja ja on hauska päästä näkemään miten Catering Studiolla toimitaan. Opintojakson tavoitteena on että opiskelija osaa valita eri ruokalaijeihin raaka-aineet, oikeat menetelmät ja laitteet, tehdä vakioidun ruokaohjeen sekä toteuttaa tarjoilun liikeidean mukaisesti. Eniten näistä koen osaavani valita ruokalajeihin oikeat raaka-aineet, menetelmät ja laitteet. Vakioituja ruokaohjeita en ole koskaan päässyt itse tekemään, joten sen oppiminen on mielenkiintoista. Se on taito jota tulen varmasti tarvitsemaan tulevaisuudessa. Mielenkiintoista nähdä mitä kurssi tuo tullessaan!
lauantai 1. joulukuuta 2018
Kurssin aloitus
Olen käynyt ammattikoulututkinnon ja valmistunut kokiksi 2015 vuoden keväällä. Uskon että jotkut asiat tulevat tällä kurssilla olemaan minulle tuttuja, mutta varmasti tulen oppimaan paljon uuttakin. Alan työkokemuksen ansiosta keittiöhommat on minulle ennestään tuttuja ja on hauska päästä näkemään miten Catering Studiolla toimitaan. Opintojakson tavoitteena on että opiskelija osaa valita eri ruokalaijeihin raaka-aineet, oikeat menetelmät ja laitteet, tehdä vakioidun ruokaohjeen sekä toteuttaa tarjoilun liikeidean mukaisesti. Eniten näistä koen osaavani valita ruokalajeihin oikeat raaka-aineet, menetelmät ja laitteet. Vakioituja ruokaohjeita en ole koskaan päässyt itse tekemään, joten sen oppiminen on mielenkiintoista. Se on taito jota tulen varmasti tarvitsemaan tulevaisuudessa. Mielenkiintoista nähdä mitä kurssi tuo tullessaan!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oikein hyvä Suvi. Mielelläni olisin lukeut vielä mietteitäsi kurssin päättyessä ja ajatuksia omasta oppimisesta. :)
VastaaPoista